Vi finder de bedste rejsetilbud

19 dage på Maldiverne for kun 6.897,-


19 dage på Maldiverne for kun 6.897,- inkl. fly og hotel med morgenmad og beliggenhed tæt på stranden!

Maldiverne er et paradis med svajende palmer, eksotiske laguner og de smukkeste kridhvide bountystrande. Her får I en fredelig ferie, hvor der under det krystalklare vand venter en unik verden af farvestrålende koraller og fisk. Om aftenen kan I nyde mageløse solnedgange og nyde godt af Maldivernes fantastiske køkken.

 

SE DET GODE TILBUD TIL maldiverne HER:
Bemærk: Momondo viser prisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon eller tablet. Husk at lade søgningen blive helt færdig!

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København:  8. – 27. juli 2020
HOTEL2.141,-
FLY4.756,-
I ALT6.897,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.282,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.141,- per person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Explore Island Inn, der ligger i Lhaviyani Atollen og har have. Der er terrasse, gratis wi-fi og gratis privat parkering. Ferieboligerne på hotellet har aircondition, opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, tekøkken, spiseplads og eget badeværelse med hårtørrer, brusebad og gratis toiletartikler. Samtlige værelser har desuden skrivebord og elkedel.

SE MERE HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Maldiverne med rejsedatoerne 8. – 27. juli 2020

Fra København

 


TRANSPORT

 

Man kan komme rundt i Maldiverne på tre måder, med båd, lufttaxi og private yachts. Bådene er det maldiviske svar på en bil, mens fly og private yachter primært er forbeholdt turister.

Læs mere om transport på Maldiverne her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for t se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365