Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Manchester for kun 754,-


4 dages forlænget weekend i Manchester for kun 754,- inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel!

Manchester er en trendy engelsk by med masser at byde på. Den gamle industriby er i de seneste år blomstret op og tilbyder både fantastiske shoppingmuligheder og et boblende kulturliv. Byens arkitektur vidner om en lang historie, der strækker sig helt tilbage til romertiden.  Byen huser også de verdensberømte fodboldhold Manchester United og Manchester City.

 

SE det gode tilbud til manchester HER
Fra_Billund
København

 

Bemærk: Momondo på en mobiltelefon og tablet viser den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Manchester her:

 

SE PAKKEREJSER TIL Manchester HER
Februar_Marts__April_
MajJuniJuli

Prisoversigt

 

Billund: 27. – 30. mar 20 (3 NÆTTER)
HOTEL638,-
FLY116,-
I ALT754,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 1.275,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 638,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 27. – 30. mar 20 (3 NÆTTER)
HOTEL638,-
FLY269,-
I ALT907,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 1.275,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 638,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hallmark Inn Manchester South, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. roses for de flotte værelser og for at være komfortabelt.

SE mere her

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM220 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra Billund og København til Dublin i marts. Der er mange alternative datoer fra både Billund og København til samme eller næsten samme pris.

 

Fra Billund: 27. – 30. mar 2020

 

Fra København: 27. – 30. mar 2020

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Manchester: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Transport

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365