Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Gümbet ved Bodrum for kun 1.195,-


8 dage i Gümbet ved Bodrum for kun 1.195,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Bodrum ligger i en bugt på Bodrum-halvøen og byder på såvel historie og seværdigheder som butikker og restauranter. Området er kendt for de mange bugte med fine strande og krystalklart vand. Strandene er adskilt af dramatiske klipper og grotter, og under havoverfladen kan du se fisk i alle regnbuens farver. Langs strandene tilbydes ligeledes forskellige vandaktiviteter.

 

SE TILBUDdet TIL b0drum i juni HER:

 

Bemærk: Prisen er ikke opdateret på prissammenligningssiden travelmarket.dk endnu.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 14. – 21. jun 2020 (7 nætter)
2 personer1.195,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Gümbet Cove, der passer perfekt til dig, der vil bo i fredelige omgivelser og samtidig have restauranter og småbutikker inden for rækkevidde. Hotellet har en god beliggenhed ved Asarlik-stranden i Gümbet. Her kan du dase ved poolen i hotellets dejlige have eller gå et par meter og tage dig et svalende dyp i havet. Ved vandet ligger også hotellets populære strandbar, der indbyder til lange, afslappende stunder.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Bodrum.

 

Fra København: 14. – 21. jun 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365