Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Benidorm for kun 667,-


4 dages forlænget weekend i Benidorm for kun 667,- per person inkl. fly, billeje og hotel!

Ca. 45 km nord for Alicante ligger Benidorm. Her kan man nyde det bedste fra Spanien, da man her bl.a. finder et stabilt klima, lækre sandstrande, et rigt kulturliv og gode restauranter

 

SE TILBUDdet til benidorm HER
Fra_BillundFra København

 

Bemærk: Momondo viser på en mobiltelefon og tablet den samlede pris for to personer. Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Benidorm her:

 

SE TILBUD til benidorm  HER
_Februar_MartsApril
MajJuniJuli

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 21. – 24. feb (3 nætter) 
HOTEL418,-
FLY240,-
BIL9,-
I ALT667,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 836,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 418,- per person. Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 28. feb  – 2. mar (3 nætter) 
HOTEL426,-
FLY690,-
BIL5,-
I ALT1.121,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 851,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 426,- per person. Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i 2sleep-Estudios Benidorm, der modtager fantastiske bedømmelser og bl.a. byder på flotte værelser og en god beliggenhed i Benidorm. Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

SE mere HER
BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra Billund og København til Alicante i februar.

 

Fra Billund: 21. – 24. feb 2020

 

Fra København: 28. feb – 2. mar 2020Transport

 

Det er meget billigt at leje en bil i Alicante lufthavn. Det koster kun 10,- (5,- pr. person) ved rejsen fra København og 17,- (9,- pr. person) ved rejsen fra Billund. Se mere her:

SE MERE HER
Fra KøbenhavnFra_Billund

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365