Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lefkas for kun 1.795,-


8 dage på Lefkas for kun 1.795,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad og beliggenhed lige ved stranden!

Hvis du vil besøge nogle af Europas fineste strande skal du tage turen til Lefkas, der ligger syd for Korfu i Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Lefkas er en naturskøn ø, med små charmerende græske byer, hvor du finder fantastiske gourmetrestauranter og gode shoppingmuligheder.

Se tilbud med Afrejse i maj 2020

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

 København: 4. – 11. maj (7 nætter)
Pris1.795,-

 


Hotel

Avra Beach er et pænt og meget populært lille hotel med en god beliggenhed i Nidri, lige ved stranden og tæt på centrum. Hotellet har en populær taverna ved stranden, og når solen bager allermest, kan du finde skygge under træerne i hotellets have.

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Lefkas:

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365