Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Zakynthos for kun 3.498,-


15 dage på Zakynthos for kun 3.498,- inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med flere pools! – eller 8 dage for kun 2.498,-

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

 

Se tilbuddet til Zakynthos her:
8 dage15 dage

 

Bemærk: Se andre datoer og hoteller på henholdsvis Sun Tours og Bravo Tours hjemmeside. Bemærk også at de begge viser den samlede pris for to personer.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 4. – 11. maj 20 (7 nætter)
Pris2.498,-

 

billund: 11. – 25. maj 20 (14 nætter)
Pris3.498,-

 

København: 18. maj – 1. jun 20 (14 nætter)
Pris4.298,-

Hotel – 8 dage

Det dejlige, familievenlige Caretta Paradise Hotel ligger tæt på både stranden og byen. Hotellet har alt, hvad der skal bruges, for at familieferien bliver helt i top. Hotellet har et skønt poolområde med en børnepool. Derudover har hotellet også en Splashpark med fire vandrutsjebaner, så du rigtig kan slippe din indre vandhund løs. Splashpark er dog mod betaling, hvis du ikke har All Inclusive.

Caretta Paradise Hotel har en dejlig restaurant, hvor der bliver serveret en alsidig buffet både morgen, middag og aften. Hotellet har desuden en poolbar med kolde forfriskninger og en snackbar, hvor du kan få stillet den lette sult. Hotellet tilbyder også flere forskellige faciliteter både til børn og voksne. Her er en lille legeplads til de yngste gæster, et mindre spaområde, et motionsrum og sportsaktiviteter som bordtennis.

SE mere her

Hotel – 15 dage

Perfekt til alle aldre

Lejlighedshotellet Caretta Beach er fantastisk til vandhunde i alle aldre. Hele dagen kan du muntre dig i hotellets fem swimmingpools eller gå en km til den dejlige, brede sandstrand. Du kan også hygge dig i hotellets store vandland, som du har gratis adgang til, hvis du køber All Inclusive.

Caretta Beach er et stort hotel, men du vil opleve stort nærvær og en service i topklasse. Lejlighedshotellet er i en høj standard, meget velegnet til børnefamilier og blandt vores fem mest populære hoteller på Zakynthos.

Nyd din ferie med at spille water-volley i poolen eller spille billard. Her er også et fint minimarked og naturligvis en herlig legeplads til de yngste gæster. Om aftenen arrangeres der underholdning og aftenshows.

SE mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På henholdsvis Sun Tours og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund til Zakynthos i maj måned.

 

Fra Billund: 4. – 11. maj 2020

 

 

Fra Billund: 11. – 25. maj 2020

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos henholdsvis Sun Tours og Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365