Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Skiathos for kun 1.395,-


Prisfald: 8 dage på Skiathos for kun 1.395,- pr. person inkl. direkte fly og hotel med pool!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

 

SE TILBUDdet TIL Skiathos i maj HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 12. – 19. maj 2020 (7 nætter)
2 personer1.395,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Christakis Studios, der er et enkelt og familiedrevet lejlighedshotel, der ligger i det lille område Troulos uden for Skiathos by. Hotellet har en populær sportsbar/taverne og et dejligt poolområde. Her bor du i gåafstand til Troulos-stranden, der er en af øens mest børnevenlige strande. I nærheden af hotellet ligger der lokale tavernaer, og vil du gerne have et større udbud af restauranter og forlystelsesliv, kommer du nemt med lokalbussen til Skiathos by.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Skiathos.

 

Fra København: 12. – 19. maj 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365