Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Firenze og Pisa for kun 1.789,-


8 dage i Firenze og Pisa for kun 1.789,- inkl. fly, leje af bil og gode hoteller!

Nyd en skøn uge i de charmerende toscanske byer Firenze og Pisa. På denne rejse flyver I til Pisa, hvorefter I sætter kursen direkte mod Firenze i jeres lejede bil. Firenze ligger kun ca. 80 km fra Pisa, så turen er overkommelig og tager kun en times tid. Efter 4 nætter i Firenze vender I tilbage til Pisa, hvor I tilbringer 3 nætter inden I flyver retur til Danmark.

Se det gode tilbud til pisa og Firenze her:
FlyBil
Hotel FirenzeHotel Pisa

Bemærk:Bruger du en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for to personer.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

BILLUND: 22. – 29. apr 2020 (7 nætter)
Fly291,-
Bil179,-
Hotel Firenze861,-
Hotel Pisa458,-
I ALT1.789,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk:Vi har til hotellerne anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com.


Hotel – Firenze

 

Firenze er en sand perle i det smukke Toscana. Byen udgør de perfekte rammer for en rejse med gode vine, lækker mad, storslået kunst og betagende omgivelser. Bykernen med de fleste seværdigheder er lille og det er nemt at finde rundt på egen hånd. Midt i Firenze ligger den enorme domkirke Santa Maria del Fiore, hvor fra de middelalderlige gader snor sig med pragtfulde torve og majestætiske bygninger.

I Firenze har vi taget udgangspunkt i det familievenlige 3-stjernede B&B Hotel Firenze Novoli, der modtager gode anmeldelser fra gæsterne. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com. Herefter bliver prisen 1.721,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 861,- per person.


Hotel – Pisa

 

Pisa er en af Italiens ældste og mest spændende byer med en dejlig beliggenhed tæt på skønne strande. Det er en unik oplevelse at besøge Pisa og se det verdensberømte skæve tårn. Piazza dei Miracoli, hvor tårnet står er på Unescos verdensarvliste, og hjemsted for nogle af de helligste og mest skattede steder i Italien.

I Pisa har vi taget udgangspunkt i Airone Pisa Park Hotel, der tilbyder pool og god beliggenhed ikke langt fra Det Skæve Tårn. i har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com. Herefter bliver prisen 916,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 458,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra Billund til Pisa med rejsedatoerne 22. – 29. apr 2020

Fra Billund


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det er oplagt at leje en bil. Det er nemt og billigt og I kan gøre det her.


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365