Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Brač for kun 2.067,-


8 dage på smukke Brač i Kroatien for kun 2.067,- pr. person inkl. fly og fantastisk 4-stjernet hotel med morgenmad, indvendig og udvendig pool, spa og beliggenhed lige ved stranden!

Nær Split ligger øen Brač, der er den tredjestørste ø i den kroatiske skærgård. Her finder man både smuk natur, dejlige strande, stemningsfulde restauranter samt masser af aktiviteter og oplevelser.

 

SE det gode tilbud til Brač HER

 

Bemærk: Momondo på en mobiltelefon og tablet viser den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Alternativt hotel

Rejser du uden børn? – Så har vi fundet et ligeledes super lækkert alternativ, der blot koster 82,- ekstra. Det bedømmes som værende enestående (9,8 ud af 10 på hotels.com)

SE mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Kroatien her:

 

SE PAKKEREJSER TIL Kroatien HER
_April___Maj__
JuniJuli

Prisoversigt

København: 18. – 25. apr 20 (7 NÆTTER)
HOTEL1.371,-
FLY697,-
I ALT2.067,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 2.741,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.371,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Bluesun Hotel Elaphusa, der modtager fantastiske anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på morgenmad, indendørs og udendørs pool, spa og en super beliggenhed i Bol tæt på stranden.

SE mere her

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København til Split i april. Der er mange alternative datoer i perioden april til august, men de billigste billetter finder du i april med rejsedagen lørdag til lørdag eller august med rejsedagene fredag til fredag.

 

Fra København: 18. – 25. apr 2020

Transport

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport.

Du kan også tage bus (37,5,- pr. person) eller taxa (300,-) fra lufthavnen til havnen i Split. Herfra sejler færgen til Supetar på Brac 9-14 gange dagligt. Det er en tur på 50 min., der koster 33,- pr. person. Fra Supetar til Bol kan du enten tage bussen, hvor turen tager ca. 1 time og koster ca. 55,- pr. person eller taxa, hvor turen tager ca. 40 min. og koster ca. 400,-.

Lej evt. en bil fra lufthavnen i Split. Bilen koster 396,- (198,-) for 7 dage. Med en bil vil færgeturen koste ca. 160,- pr. vej.

 

Fra København: 18. – 25. apr 2020

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365