Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya med all inclusive for kun 1.497,-


8 dage i Alanya med all inclusive for kun 1.497,- pr. person inkl. fly og 4-stjernet hotel!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

Se det gode tilbud i april her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du at rejse en anden måned, så kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde andre billige rejser.

 

SE ALLE TILBUD TIL alanya HER
MartsApril
MajJuni

Prisoversigt

 

København: 17. – 24. apr 2020 (7 nætter)
Pris1.497,-

 


Hotel

Arsi er et populært og hyggeligt hotel beliggende et par minutters gågang til den østlige strand. Langs stranden er der en dejlig promenade, der giver dig mulighed for at gå ind i centrum af Alanya, eller hvis du vil holde dig i form, kan du tage en dejlig løbetur. Dette er et overkommeligt og populært hotel. Hotellet har et klassisk tyrkisk bad, en såkaldt Hamam. Her kan du opleve den traditionelle behandling, der har eksisteret i mange tusind år.

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Alanya med rejsedatoerne 17. – 24. apr 2020.

Fra København


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel kan tilkøbes.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365