Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Phuket for kun 3.799,-


15 dage på Phuket for kun 3.799,- pr. person inkl. fly og hotel med pool!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

 

Se tilbud med Afrejse i marts 2020

ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Der er mange alternative rejser til Thailand. Du kan på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Thailand her:

 

Se pakkerejser til thailand her:
FebruarMarts
AprilMaj

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

 København: 8. – 23. mar 2020 (14 nætter)
Pris3.799,-

 


Hotel  – Kata Beach

Vi har taget udgangspunkt i Kata Place, der er et enkelt hotel, der ligger i udkanten af Kata Beach. Hotellet har fået høje karakterer af vores gæster og har en tagterrasse med pool og liggestole, hvorfra der er smuk udsigt over omgivelserne. Stranden og centrum af Kata Beach ligger i gåafstand fra hotellet.

 

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Phuket.

 

Fra København: 8. – 23. mar 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365