Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Barcelona for kun 1.187,-


4 dage i Barcelona for kun 1.187,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med rigtig god beliggenhed!

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum, mens den sportsinteresserede bør besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Nyd også ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

 

SE TILBUDdet til Barcelona HER:

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Husk også at Momondo viser prisen for to personer på mobiltelefon og tablet. Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com når du bestiller.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Barcelona her:

 

SE PAKKEREJSER TIL Barcelona HER
FebruarMartsApril
AprilMajJuni

Prisoversigt

KØBENHAVN: 29. feb – 3. MAR 2020 (3 NÆTTER)
HOTEL616,-
FLY571,-
I ALT1.187,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.232,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 616,- per person. Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com når du bestiller.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Chic & Basic Ramblas, der modtager fantastiske anmeldelser og har en rigtig god beliggenhed i Barcelona. Hotellet byder bl.a. på flotte værelser, gratis wifi og flot indretning. Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com når du bestiller.

SE mere HER:

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Barcelona med rejsedatoerne 29.  februar – 3. marts 2020:

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt i Barcelona. Det koster kun 241,- (121,- pr. person) for 4 dage og kan bestilles her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365