Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Zanzibar for kun 4.585,-


15 dage på Zanzibar for kun 4.585,- inkl. fly, bagage og hotel med morgenmad, pool og beliggenhed lige ved stranden!

Omkring 50 km fra Tanzanias kyst ligger øen Zanzibar, der er en koralø i Det Indiske Ocean. Zanzibar byder på de mest vidunderlige strande og gode muligheder for dykning. Nyd livet på et dejligt hotel direkte ud til den kridhvide strand. På Zanzibar møder du en venlig lokalbefolkning og et klima som inviterer til ren afslapning.

 

Se det gode tilbud til Zanzibar her:
Fra_Billund
København

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Husk også at Momondo viser prisen for to personer på mobiltelefon og tablet.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Zanzibar her:

 

SE andre TILBUD til Zanzibar  HER
FebruarMarts
AprilMaj

Prisoversigt

 

Billund: 02. – 17. jun 20 (14 nætter)
HOTEL1.575,-
FLY3.010,-
I ALT4.585,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.150,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.575,- per person. Bemærk: Flyet lander på Zanzibar den 3. juni 2020.

 

København: 11. – 26. maj 20 (14 nætter)
HOTEL1.815,-
FLY3.252,-
I ALT5.067,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.630,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.815,- per person. Bemærk: Flyet lander på Zanzibar den 12. maj 2020.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Moonshine Villa, der inkluderer morgenmad og har pool, flotte værelser og beliggenhed tæt på stranden.

Se det gode tilbud til Zanzibar her:
Fra_BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra Billund og København til Zanzibar i henholdsvis maj og juni 2020. Der er flere alternative datoer med de samme billige priser.

 

Fra billund: 2. – 17. juni 2020

 

Fra København: 11. – 26. maj 2020

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Zanzibar. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport og kan hjælpe med udflugter og seværdigheder.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365