Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Wien for kun 663,-


4 dage i Wien for kun 663,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Wien er Østrigs pragtfulde hovedstad og en af Europas smukkeste byer. Du bliver hurtigt betaget af byen, der imponerer med sin arkitektur, kultur og historie og rummer en bred vifte af spændende tilbud til livsnydere. Wien er musikkens by, og det er oplagt at nyde noget af verdens smukkeste musik i den by, hvor det blev skabt.

Se det gode tilbud til wien her:
Fra Billund 
København

Bemærk: Momondo viser prisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon! Vi har anvendt rabatkoden rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 6. – 9. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL520,-
FLY143,-
I ALT663,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.040,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 520,- per person! Brug rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com ved bestilling.

 

København: 6. – 9. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL520,-
FLY226,-
I ALT746,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 896,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 448,- per person! Brug rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com ved bestilling.


Hotel

SMARTments business Wien Hauptbahnhof ligger tæt på Belvedere-paladset og det militærhistoriske museum. Der er gratis wi-fi. Hver lejlighed har et fuldt udstyret tekøkken med opvaskemaskine, opholdsområde med sofa, fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også mikrobølgeovn, kogeplader, brødrister, kedel og kaffemaskine. Karlskirche ligger 2,4 km fra lejlighedshotellet. Wiens statsopera ligger 2,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Wien Internationale Lufthavn, ligger 18 km derfra.

Brug rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com ved bestilling.

Se mere til hotellet her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra Billund og København til Wien:

Fra Billund til Wien 6. – 9. mar 2020

 

Fra København til Wien 6. – 9. mar 2020

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring Wien. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365