Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Da Nang i Vietnam for kun 4.490,-


15 dage i Da Nang i Vietnam for kun 4.490,- inklusiv fly og flot 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Området omkring Da Nang er som skabt til en dejlig ferie. Her får I dejlige strande, smuk natur og mange kulturelle tilbud. Besøg også Hue nord for Da Nang, hvor man mærker historiens vingesus når I træder ind i den imponerende kongeby, som er opført med bymure og voldgrave. Syd for Da Nang finder I bl.a. Hoi An, der af mange bliver  betragtet som Vietnams hyggeligste by. Her oplever I autentisk vietnamesisk kultur, og byen er med god grund optaget på Unescos verdensarvsliste.

SE DET GODE TILBUD TIL da nang HER:

 

Bemærk: Åbnes momondo på en mobiltelefon eller tablet, så vises den samlede pris for to personer!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 16. jun – 1. jul 2020 (14 nætter) 
HOTEL518,-
FLY3.972,-
I ALT4.490,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 1.035,- per person i et dobbeltværelse. Det er 518,- per person.


Hotel

OYO 371 An Duong Hotel & Apartment ligger i Da Nang, 1,7 km fra Non Nuoc Strand. Der tilbydes indkvartering med restaurant, gratis privat parkering og fælles opholdsstue. Faciliteterne på dette hotel omfatter døgnåben reception og roomservice samt gratis WiFi overalt på ejendommen. Ferieboligerne har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, køleskab, kedel, bidet, hårtørrer og skrivebord. Samtlige værelser på hotellet har opholdsområde.

Se mere til hotellet her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København den 16. juni – 1. juli 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365