Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Bologna for kun 957,-


5 dage i Bologna for kun 957,- inkl. fly og 4-stjernet hotel med indendørs pool!

Bologna er en delikat oplevelse og byen er kendt som Italiens gastronomiske hovedstad. Her får du det absolut bedste fra det skønne italienske køkken. Bolognas karakteristiske orange og røde bygninger danner en stemningsfuld ramme om en skøn miniferie.Når du bevæger dig rundt i byens unikke velbevarede historiske centrum, føles det som en rejse tilbage i tiden. Bologna har over 70 km. strækning af middelalderlige søjlegange og arkader.

 

SE det gode tilbud til Bologna HER:

 

Bemærk: Åbnes momondo på en mobiltelefon eller tablet, så vises den samlede pris for to personer! Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Italien her:

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER
FebruarMarts

Prisoversigt

 

københavn: 23. – 27. feb 20 (4 nætter)
HOTEL719,-
FLY238,-
I ALT957,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.438,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 719,- per person! Husk at anvende rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede NH Bologna Villanova, der bedømmes fantastisk og har pæne værelser og en indendørs pool. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København til Bologna med rejsedatoerne 23. – 27. feb 2020:

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det er billigt at leje bil i Bologna. Det koster kun 120,- (60,- pr. person) for 5 dage. Se mere her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365