Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Valencia for kun 958,-


4 dage i Valencia for kun 958,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Valencia er en perle af en storby! Her kan du f.eks. nyde den originale paella eller slentre rundt på Mercado Central, der er et af de smukkeste indendørs fødevaremarkeder i Spanien. Rejser du til Valencia skal du også opleve superattraktionen Ciudad de las Artes y las Ciencias – Kunstarternes og videnskabernes by. Byen er førende i nyskabende arkitektur, hvor du fx kan tage på eventyr i det kæmpemæssige akvarium og eksperimentarium. Valencia byder også på sandstrande og Middelhav, hvis du trænger til et afslappende break.

 

Se det gode tilbud til Valencia her

 

Bemærk: Åbnes momondo på en mobiltelefon eller tablet, så vises den samlede pris for to personer! Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København:  23. – 26. maj 2020 (3 nætter)
HOTEL537,-
FLY421,-
I ALT958,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Åbnes momondo på en mobiltelefon eller tablet, så vises den samlede pris for to personer! Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Olympia Universidades, der bedømmes fantastisk af de tidligere gæster og som har god beliggenhed i Valencia. Anvend rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Valencia med rejsedatoerne 23. – 26. maj 2020:

 

Bemærk: Åbnes momondo på en mobiltelefon eller tablet, så vises den samlede pris for to personer! Anvend rabatkoden Blues8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Ønsker I at leje en bil kan den bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm.  Håndbage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365