Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Paris for kun 970,-


4 dage i Paris for kun 971,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Nyd et par skønne dage i byernes by. Paris er i særklasse når det gælder kunst, gastronomiske oplevelser og charme. Frankrigs hovedstad er vel nok den mest romantiske by i Europa. Her kan I nyde lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst shopping i byens mange butikker.

Se det gode tilbud til paris her:

Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Vi har brugt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse til Paris, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Paris her:

 
FebruarMarts
AprilMaj

Prisoversigt

 

København: 19. – 22. jun 2020
HOTEL541-
FLY430,-
I ALT971,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 1.082,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 541,- per person. Brug rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com


Hotel

Art Hotel Paris Est har gratis wi-fi på hele overnatningsstedet og tilbyder yderligere aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler og tekøkken med mikrobølgeovn, brødrister, køleskab, kogeplader og kaffemaskine. De har også eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Der kører elevator til alle værelser.

Vi har brugt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 19. – 22. jun 2020

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Paris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Metroen RER kører med korte mellemrum fra både terminal 1 og 2 i Charles de Gaulle airport til blandt andet Gare du Nord og Les Halles midt i Paris. Turen tager ca. 30 min. og koster ca. 80,- pr. vej.

Lej f.eks. en bil. I kan finde den her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365