Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 1.995,-


15 dage på Rhodos for kun 1.995,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed tæt på stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

SE TILBUDdet TIL Rhodos i april HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 19. apr – 3. maj 20 (14 nætter)
2 personer1.995,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Majestic, der er et pænt voksenhotel beliggende centralt i Rhodos by. Her bor du tæt på restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv samt den vestlige strand, Windy Beach. Fra Majestic har du også bekvem gåafstand til den gamle bydel og Mandrakihavnen. Hotellet tilbyder både værelser og lejligheder, og morgenmad indgår i prisen, uanset hvad du vælger.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Rhodos den 19. april – 3. maj 2020:

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365