Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Calabrien for kun 1.998,-


8 dage i Calabrien for kun 1.998,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med skøn beliggenhed!

Calabrien ligger i Syditalien og er et af Italienernes egne foretrukkede rejsemål! Langs kysten finder man den ene smukke strand efter den anden og i regionen kan man opleve mange små hyggelige og autentiske byer! – Nyd f.eks. en is i den hyggelige by Tropea eller kør ind i landet og smag på nogle af de fantastiske vine regionen har at byde på.

 

Se tilbuddet til Calabrien her:
Fra_BillundKøbenhavn

 

Bemærk: Se foreslag til alternative datoer i prisoversigten og de mange andre datoer og skønne hoteller på Bravo Tours. Bemærk også at Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 11. – 18. maj 2020
Pris2.998,-

 

København: 11. – 18. maj 2020
Pris2.998,-

 

Billund: 18. – 25. maj 2020
Pris3.698,-

 

København: 18. – 25. maj 2020
Pris1.998,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel New Paradise, der byder på en smuk udsigt og ligger i gåafstand til kystens hvide sandstrande i Tropea. Her kan du nyde livet, roen og de grønne omgivelser – og samtidig har du mulighed for let at gå ind til Tropeas hyggelige havneområde og by.

På hotellet nyder du udsigten til omgivelserne. Her er der mulighed for at slappe af på flere gode solterrasser. Du kan naturligvis også gå til stranden, hvor der venter nogle dejlige ferietimer og ikke mindst en svalende dukkert i det klare vand.

Se mere her:
Fra_BillundKøbenhavn

Hotelindtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Calabrien i Syditalien. Vi har taget udgangspunkt i den 11. – 18. maj 2020, men der er mange alternative datoer.

 

Fra Billund

 

Fra København


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365