Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Santorini for kun 2.502,-


2 uger på Santorini for kun 2.502,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Den græske vulkanø Santorini er ikke uden grund en af de mest fotograferede øer i Grækenland. Her finder man spektakulære landskaber, fine sorte lavastrande og vidunderlige landsbyer med de karakteristiske hvidkalkede huse med blå tage.

 

Se det gode tilbud til santorini her
Fra Billund
København

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon eller tablet. Anvend rabatkoden Blues8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


ANDRE TILBUD

Foretrækker du en pakkerejse, kan du på prissammenliningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Santorini her:

 

SE PAKKEREJSETILBUD HER
AprilMaj
JuniJuli

 

Bemærk: Juster selv rejselængde, afrejselufthavn m.m. efter behov.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 28. apr – 12. maj (14 nætter)
HOTEL1.275,-
FLY1.227,-
I ALT2.502,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Prisen er 2.550,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.275,- pr. person. Anvend rabatkoden Blues8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 1. – 14. maj (13 nætter)
HOTEL1.184,-
FLY1.514,-
I ALT2.698,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Prisen er 2.368,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.184,- pr. person. Anvend rabatkoden Blues8 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Porto Castello, der bedømmes godt af de tidligere gæster og bl.a. byder på et flot poolområde og en god beliggenhed i gåafstand til stranden.

Anvend rabatkoden Blues8 på hotels.com for at opnå den bedste pris på hotellet.

Se mere her
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra Billund og København til Santorini. Bemærk, at der på rejsen fra/til Billund skal checkes ind påny. kiwi.com-garantien dækker i tilfælde af, at man ikke når det efterfølgende fly.

 

Fra Billund den 28.april – 12. maj 2020

Der er flere alternative datoer med de samme billige fly. Ved udrejsen er det den 21.4, 28.4, 5.5, 12.5 og ved hjemrejsen er det den 28.4, 5.5, 12.5 og 19.5.

 

Fra København den 1. – 14. maj 2020


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser på Santorini og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport mod gebyr.

 


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes. Fra København inkluderer prisen håndbagage og bagage kan tilkøbes.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365