Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Skiathos for kun 1.545,-


8 dage på Skiathos for kun 1.545,- pr. person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med pool!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

 

SE TILBUDdet TIL Skiathos i maj HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 19. – 26. maj 2020 (7 nætter)
2 personer1.545,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Villa Nina, der er et populært og velholdt familiehotel i nærheden af stranden, cirka en kilometer uden for Skiathos by. Villa Nina består af to bygninger og ligger oven for hovedvejen. Her kan du kan vælge, om du vil bo i værelse eller i lejlighed. Hotellet har et lille poolområde med liggestole og en poolbar.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Skiathos den 19. – 26. maj 2020:

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365