Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Parga for kun 1.645,-


Prisfald: 8 dage i Parga for kun 1.645,- pr. person inkl. fly og hotel! Eller 15 dage for kun 2.095,-!

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

SE de gode TILBUD til Parga HER:
8 dage15 dage

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 4. – 11. maj 2020 (7 nætter)
Pris1.645-

 

 

København: 4. – 18. maj 2020 (14 nætter)
Pris2.095,-

 


Hotel 

Della er et lille og enkelt hotel med både værelser og lejligheder. Her bor du naturskønt, omkranset af olivenlunde i udkanten af Parga. En fin, kuperet gangsti fører ind til centrum. Hotellet har en frodig have, og værtsfamilien, der også bor på hotellet, sørger godt for gæsterne.

SE de gode TILBUD til Parga HER:
8 dage15 dage

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Parga:

8 dage:

 

15 dage:

 


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

© 2020 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk