Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos med all inclusive for kun 2.496,-


8 dage på Rhodos med all inclusive for kun 2.496,- pr. person inkl. fly, bagage og transfer og 3-stjernet hotel med pool!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

Se tilbuddet til Rhodos her:

Bemærk: Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 21. – 28. maj 2020 (7 nætter)
Pris2.496,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Lymberia Hotel, der er beliggende i rolige omgivelser og i gåafstand til strand og Faliraki centrum. Hotellet har et solrigt poolområde med bar, hovedpool og en separat swimmingpool til hotellets mindste gæster. På området er desuden tennisbane, billard og bordtennis.

Se mere her:

Bemærk: Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Detur har vi fundet all inclusive tilbud fra Billund til Rhodos den 21. – 28. maj 2020.

Fra Billund 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder alle rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan normalt sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365