Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta med all inclusive for kun 2.496,-


8 dage på Kreta med all inclusive for kun 2.496,- pr. person inkl. fly, bagage og transfer og flot 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

Se tilbuddet til Kreta her:

Bemærk: Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. apr – 3. maj 2020 (7 nætter)
Pris2.496,-

 


Hotel

Selini Suites & Aquapark, der er både for par og familier, ligger i Rapaniana, Kolymbari med kun ca. 400 m til havet, hvor der ligger en stenstrand. Hotelbygningerne er omgivet af en stor grøn have, hvor der er masser af plads til at nyde omgivelserne, duften af sommer og Kreta. På hotellet ligger flere poolområder – en hovedpool og annekspool, både for børn og voksne, og en relax-pool for voksne.

Se mere her:

Bemærk: Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Detur har vi fundet all inclusive tilbud fra  København til Kreta:

Fra København den 26. apr – 3. maj 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder alle rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365