Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Monastir med all inclusive for kun 2.246,-


8 dage i Monastir med all inclusive for kun 2.246,- inkl. fly, bagage, transfer og 4-stjernet hotel med pool!

Monastir er en smuk kystby med en flot marina og rene og hvide sandstrande. Byen består af et hyggeligt og ældre centrum med basarer og små butikker. Nyd den historiske arv og de fredeligt bevarede traditioner i denne by med det åbne, moderne udseende, der ligger beskyttet af fortet, Ribat’en – en af de mest imponerende seværdigheder i Monastir. I den nye bydel finder du masser af restauranter, vestlige butikker og flotte hoteller.

 

Se tilbuddet til Monastir her:
Fra_BillundKøbenhavn

 

Bemærk: Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 8. – 15. maj 2020 (7 nætter)
Pris2.246,-

 

 

København: 5. – 12. jun 2020 (7 nætter)
Pris2.296,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Nerolia Hotel & Spa, der har rummelige værelser og faciliteter for både børn og voksne. Her kan både par og familier nyde en dejlig sol- og badeferie. Her en afslappet stemning og gode muligheder for at finde et godt spot i solen eller under palmerne i hotellets have. Poolområdet har pool, børnepool og solterrasse. Hotellets strandområde ligger 300 m fra hotellet, hertil kører shuttletog hver halve time.

 

Se mere her:
Fra_BillundKøbenhavn

 

Bemærk: Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Detur har vi fundet all inclusive tilbud fra Billund og København til Monastir med i maj og juni 2020.

 

Fra Billund den 8. – 15. maj 2020

 

Fra København den 6. – 13. juni 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder alle rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365