Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Oslo for kun 1.324,-


4 dage i Oslo for kun 1.324,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Norges største by ligger i bunden af den smukke Oslofjord. Byen har natur og fjeld lige uden for døren og det er oplagt at tage på vandre- og sejlture om sommeren og skiløb om vinteren. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt med den gamle bydels gader og pladser med omfattende grøn bevoksning som en kontrast til dristige nye byggeprojekter tegnet af førende internationale arkitekter.

Se tilbuddet til Oslo her
København
Fra_Billund

 

Bemærk: På mobil og tablet viser momondo prisen for to personer! –  Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


andre tilbud

Foretrækker du en pakkerejse, kan du på prissammenliningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Oslo her:

 

Se pakkerejsetilbud her
FebruarMarts
AprilMaj

prisoversigt

 

København: 15. – 18. feb 20 (3 nætter)
HOTEL650,-
FLY674,-
I ALT1.324,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.299,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 650,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

Billund: 15. – 18. feb 20 (3 nætter)
HOTEL650,-
FLY703,-
I ALT1.353,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.299,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 650,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Norwegian hotel, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på gratis wifi, flotte værelser og en god beliggenhed i Oslo.

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris på hotellet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Oslo i januar til august. Der er rigtig mange alternative datoer med samme billige billetter. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 15. – 18. februar 2020:

 

Fra København

 

Fra Billund


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser i Oslo og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365