Vi finder de bedste rejsetilbud

1 måned i Thailand for kun 5.321,-


1 måned i Thailand for kun 5.321,- pr. person inkl. direkte fly og flot 3-stjernet hotel med pool!

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

Se det gode tilbud til thailand her:

Bemærk at Momondo viser prisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon!


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. feb – 25. mar 2020
HOTEL1.924,-
FLY3.397,-
I ALT5.321,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Hotellet koster 3.848,- for to personer, hvilket er 1.924,- pr person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3- stjernede hotel Krabi Home Town Boutiqiue, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og som bl.a. byder på flotte værelser og et flot poolområde.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige direkte billetter fra København til Krabi med rejsedatoerne 25. februar til 25. marts 2020.

 

Fra København

Bemærk at flyet lander d. 26. februar i Thailand.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og Krabi provinsen har et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365