Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sousse med all inclusive for kun 1.996,-


8 dage i Sousse med all inclusive for kun 1.996,- inkl. fly, bagage, transfer og godt hotel med pool!

Sousse er et fantastisk ferieområde og byder på dejlig badeferie for alle aldre. De hvide sandstrande ved Middelhavets kyst indbyder til skønne dage på stranden. I Port el Kantoui finder I en hyggelig havn med mange restauranter og butikker. Rejser I med børn vil de med garanti hurtigt forelske sig forlystelsesområdet eller vandlandet, der også ligger i området.

 

Se tilbuddet til Sousse her:
Fra_BillundKøbenhavn

 

Bemærk: Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 8. – 15. maj 2020 (7 nætter)
Pris1.996,-

 

 

København: 5. – 12. jun 2020 (7 nætter)
Pris1.996,-

 


Hotel

Palmyra Aquapark Kantaoui er et enkelt hotel for både par og familier, der ønsker sol- og badeferie på hotel med gode muligheder for at bade og samtidig have mulighed for golf eller andre aktiviteter. I hotellets store have finder du en stor pool og solrig terrasse med liggestole omgivet af palmer. Er du til en dukkert i Middelhavet, ligger sandstranden i forlængelse af hotellet, ca. 300 m fra hotelbygningen. Her er solstole og parasoller til rådighed. Af andre faciliteter er her spa, skønhedscenter, billard, bordtennis, 3 baner minigolf og tennis.

 

Se tilbuddet til Sousse her:
Fra_BillundKøbenhavn

 

Bemærk: Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Detur har vi fundet all inclusive tilbud fra Billund og København til Sousse med i maj og juni 2020.

 

Fra Billund den 8. – 15. maj 2020

 

Fra København den 6. – 13. juni 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Anvend rabatkoden SOMMER2020 under bestillingen, så medfølger der gratis bagage og transfer. (Gælder alle rejser på 7 dage til Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i perioden 1. april – 31. oktober) – Tilbuddet gælder indtil den 31. januar 2020 kl. 23.59.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365