Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Lissabon for kun 1.346,-


5 dage i Lissabon for kun 1.346,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Lissabon er fortryllende at bevæge sig rundt i. Nyd f.eks. den hyggelige gamle bydel med de smalle snoede gader, hvor man oplever den autentiske og charmerende sydeuropæiske stemning. Besøg også byens historiske borg Castelo de Sao Jorge og den smukke triumfbue, hvor man kan nyde en formidabel udsigt ud over byen og havet.

 

SE det gode tilbud til Lissabon HER
København
Fra_Billund

Bemærk: Momondo viser prisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon! Husk også at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Lissabon her:

 

SE ANDRE TILBUD TIL Lissabon HER
FebruarMarts
AprilMaj

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 3. – 7. feb 2020 (4 nætter)
HOTEL526,-
FLY820,-
I ALT1.346,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.052,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 526,- per person! Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

billund: 3. – 7. feb 2020 (4 nætter)
HOTEL526,-
FLY793,-
I ALT1.319,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.052,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 526,- per person! Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Planet House, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på værelse med privat badeværelse og en god beliggenhed i Lissabon.

 

SE mere her

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Lissabon med rejsedatoerne 3. – 7. februar 2020. Der er dog flere alternative datoer i februar og marts med gode priser til Lissabon. Typisk med afrejse og hjemrejse mandage eller fredage.

 

Fra København

 

Fra Billund


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring Lissabon. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Fra København inkluderer flyprisen kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes. Fra Billund inkluderer flyprisen en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 90,- og 20 kg bagage for 370,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365