Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Skiathos for kun 1.895,-


8 dage på Skiathos for kun 1.895,- pr. person inkl. direkte fly og godt hotel med pool – eller 15 dage for kun 3.195,-!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til udmærkelsen “The Aegean Paradise”.

 

SE DE GODE TILBUD TIL Skiathos HER:
8 dage15 dage

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 12. – 19. maj 2020 (8 nætter)
2 personer1.895,-

 

København: 19. maj – 2. juni 2020 (14 nætter)
2 personer3.195,-

 


Hotel – 8 dage

 

Christakis Studios er et enkelt og familiedrevet lejlighedshotel, der ligger i det lille område Troulos uden for Skiathos by. Hotellet har en populær sportsbar/taverne og et dejligt poolområde. Her bor du i gåafstand til Troulos-stranden, der er en af øens mest børnevenlige strande. I nærheden af hotellet ligger der lokale tavernaer, og vil du gerne have et større udbud af restauranter og forlystelsesliv, kommer du nemt med lokalbussen til Skiathos by


Hotel – 15 dage

 

Villa Nina er et populært og velholdt familiehotel i nærheden af stranden, cirka en kilometer uden for Skiathos by. Villa Nina består af to bygninger og ligger oven for hovedvejen. Her kan du kan vælge, om du vil bo i værelse eller i lejlighed. Hotellet har et lille poolområde med liggestole og en poolbar.


FLY

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud fra København til Skiathos

Fra København 12. – 19. maj 2020

 

Fra København 19. maj – 2. juni 2020


Læs videre efter annoncen

Annonce


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365