Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Bibione i Italien for kun 1.366,-


8 dage i Bibione i Italien for kun 1.366,- pr. person inkl. fly og flot hotel med pool!

Bibione ved Adriaterhavskysten er en af Italiens mest populære badebyer. Her får I  ægte feriestemning og alt til den perfekte badeferie, da Bibione byder på en bred og børnevenlig sandstrand, hvor I skal langt ud, før det bliver dybt. Veneto-regionen, som Bibione ligger i er en vigtig smuk og spændende region i Italien. Det er derfor oplagt at leje en bil og efter forholdsvis korte køreture kan I besøge f.eks. Venedig og Verona.

SE DE GODE TILBUD TIL Bibione HER:
BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 25. apr – 2. maj 2020 (7 nætter)
2 personer1.366,-

 

 

København: 25. apr – 2. maj 2020 (7 nætter)
2 personer1.389,-


Hotel

Villaggio Lido del Sole har et stort poolområde med liggestole og parasoller. Har du mere lyst til strandliv og havvand er der kun 600 m til strandpromenaden som du kan følge ind til Bibione´s centrum, Spiaggia. Her er der stort udvalg af butikker, barer og restauranter. Lejlighederne er rummelige og har enten balkon eller terrasse. Indretningen er enkel og har alle samme faciliteter; aircondition, Sat-TV, safetybox og fluenet for vinduerne. Bemærk at du selv skal have håndklæder med.

SE DE GODE TILBUD TIL Bibione HER:
BillundKøbenhavn

FLY

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud til Bibione:

Fra Billund den 25. apr – 2. maj 2020

 

Fra København den 25. apr – 2. maj 2020


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

Det er oplagt at leje en bil og udforske regionen på egen hånd. Se mere her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365