fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Sopot for kun 300,-


3 dage i Sopot, Polen for kun 300,- inkl. fly og centralt beliggende hotel!

Et stenkast fra Danmark ligger Sopot på den polske riviera, ud til det blå baltiske hav – og byen er et dejligt rejsemål. Den fine sandstrand, den smukke promenade-mole og de mange kurbade og restauranter giver et aktivt liv i byen. I Sopot er der en dejlig stemning og en jetset-fornemmelse hele døgnet.

 

se tilbuddet til Sopot her:
Fra_Aarhus
København

 

Bemærk: Momondo viser prisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon eller tablet. Husk også at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Andre tilbud

Foretrækker du en pakkerejse, kan du finde pakkerejser til Polen på prissammenligningssiden travelmarket.dk her:

 

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER
JanuarFebruar
MartsApril

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

aarhus: 29. – 31. mar 2020 (2 nætter)
HOTEL152,-
FLY148,-
I ALT300,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 304,- for to personer, hvilket er 152,- pr. person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

København: 19. – 21. mar 2020 (2 nætter)
HOTEL194,-
FLY148,-
I ALT342,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 388,- for to personer, hvilket er 194,- pr. person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2-stjernede hotel Central Sopot, der modtager gode anmeldelser fra de tidligere gæster og bl.a. byder på en god beliggenhed, private badeværelser og gratis wifi.

se mere her:
Fra_AarhusKøbenhavn

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus og København til Gdansk. Der er mange alternative datoer til samme billige pris! Anvend med fordel Ryanairs lavpriskalender for at finde billetter der passer dig.

 

Fra Aarhus den 29. – 31. marts 2020

 

Fra København den 19. – 21. marts 2020


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i og omkring Gdansk og Sopot. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og koster fra kun 50,- (25,- per person) for 3 dage på rejsen fra Aarhus eller 53,- (27,- pr. person) for 3 dage på rejsen fra København!

SE MERE HER
Fra_AarhusKøbenhavn

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 90,- og 20 kg bagage for 370,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365