Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Zadar for kun 938,-


4 dages forlænget weekend i Zadar for kun 938,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet strandresort med pool! – eller 8 dage for kun 1.519,-

I Zadar får du både storbyferie og afslappet badeferie. Byen er en kroatisk by beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet. Fra byen kan man sejle til de omkringliggende øer, bade på mange af byens strande eller feste under åben himmel. I byen finder man labyrintlignende gader, hvor man kan lytte til musik på gadehjørnerne samt gå ture langs strandpromenaden.

 

Se de gode tilbud til zadar her
4 dage8 dage

 

Bemærk: På en mobiltelefon viser Momondo den samlede pris for 2 personer! Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde rejsebureauernes tilbud til Kroatien her:

 

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER
AprilMaj
JuniJuli

Prisoversigt

 

Aarhus: 8. – 11. maj 20  (3 nætter)
HOTEL435,-
FLY503,-
I ALT938,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris på hotellet er 870,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 435,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

aarhus: 4. – 11. maj 20  (7 nætter)
HOTEL1.016,-
FLY503,-
I ALT1.519,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris på hotellet er 2.032,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.016,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Zaton Holiday Resort, der bedømmes fantastisk af de tidligere gæster. De flotte strandresort byder bl.a. på flotte værelser, et lækkert poolområde samt beliggenhed ved stranden.

Se mere her
4 dage8 dage

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet meget billige billetter fra Aarhus til Zadar i maj og juni 2020. Der er også billige billetter i sommerferien, men de er dog lidt dyrere end nedenstående.

 

4 dage fra Aarhus den 8. – 11. maj 2020

 

8 dage fra Aarhus den 4. – 11. maj 2020


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i og omkring Zadar og bestil nemt på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport. Det er dog forholdsvis dyrt og da det er billigt at leje en bil kan det anbefales.

Det koster kun 310,- (155,- per person) for 4 dage eller 527,- (264,- pr. person) for 8 dage!

Se mere her
4 dage8 dage

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365