Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Lyon for kun 592,-


3 dages weekendtur i Lyon for kun 592,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Lyon er Frankrigs gastronomiske trækplaster og et eldorado for madelskere. Byen har en fantastisk historie og den gamle bydel er meget charmerende med smukke middelalder- og renæssancehuse. Lyon lokker også med spændende kultur og et utal af smukke grønne arealer og hyggelige kanaler. I horisonten rejser Alperne sig og udgør en smuk kulisse for en dejlig storbyferie.

 

SE TILBUdDet TIL Lyon HER

Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig!


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København:  12. – 14. jun 2020 (2 nætter)
HOTEL338,-
FLY254,-
I ALT592,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 676,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 338,- per person. Heraf er 16,- byskat, der skal betales på hotellet.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Appart’City Confort Lyon Cité Internationale, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser.

 

SE MERE HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Lyon med rejsedatoerne 12. – 14. juni 2020. Der er dog flere alternative datoer med billige billetter. Anvend med fordel easyJets lavpriskalender til at finde de billige billetter.

Fra København


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring Lyon. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den koster 555,- (278,- pr. person) for 3 dage og kan bestilles her:

SE MERE HER

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for t se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365