Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Fuerteventura for kun 1.885,-


8 dage på Fuerteventura for kun 1.885,- per person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med pool!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

 

SE TILBUDdene til fuerteventura HER
Fra_BillundFra København

 


ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Der er mange alternative afrejsedatoer til Fuerteventura. Se rejsebureauernes øvrige tilbud igennem på prissammenligningssiden travelmarket.dk

 

SE ANDRE TILBUD HER
JanuarFebruar
MartsApril

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund:  3. – 10. maj 20 (7 nÆTter)
Pris1.885,-

 

Billund:  24. – 31. maj 20 (7 nÆTter)
Pris1.885,-

 

København:  5. – 12. maj 19 (7 nÆTter)
Pris2.337,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet La Pared – powered by Playitas, der er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Hotellet ligger i frodige og rolige omgivelser på klipperne nær den smukke og sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte til vandring, løb og cykling, og der er mange holdtræningspas og aktiviteter at vælge imellem.

 

SE mere HER
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Fuerteventura i maj 2020:

 

Fra Billund den 3. – 10. maj eller 24. – 31. maj 2020

 

Fra København den 5. – 12. maj 2020:


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder på Fuerteventura. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365