Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage på Sri Lanka for kun 4.765,-


14 dage på Sri Lanka for kun 4.765,- inkl. fly med bagage og meget godt bedømt strandhotel med pool og flot udsigt!

På Sri Lanka finder du både endeløse strande og et frodigt højland. Slap af ved stranden eller gå på opdagelse i naturen der bl.a. byder på leoparder, havskildpadder, påfugle og elefanter. Her finder du også ruiner og har mulighed for at opleve en af verdens smukkeste togstrækninger.

 

Se tilbud til Sri Lanka her:
Fra_Billund
København

 

Bemærk: Momondo viser prisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk også at lade søgningen blive helt færdig.


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Sri Lanka her:

 

SE PAKKEREJSER TIL Sri Lanka HER
JanuarFebruar
_Marts__April_

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund:  14. – 28. mar 20 (13 nætter)
HOTEL1.096,-
FLY3.669,-
I ALT4.765,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Flyet lander på Sri Lanka den 15. marts. Den samlede pris for hotellet er 2.192,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.096,- per person!

 

København:  14. – 28. mar 20 (13 nætter)
HOTEL1.096,-
FLY3.723,-
I ALT4.819,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Flyet lander på Sri Lanka den 15. marts. Den samlede pris for hotellet er 2.192,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.096,- per person!


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i “Beach Inns” der får meget gode bedømmelser af de tidligere gæster og som bl.a. byder på en restaurant på den private strand. Derudover har hotellet pool, flot udsigt og mange muligheder for aktiviteter som dykning, cykling og mulighed for at fiske.

SE mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Sri Lanka med rejsedatoerne 14. – 28. marts 2020.

 

Fra Billund

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE

Der findes mange oplevelser og ture på Sri Lanka. Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport. 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365