Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Poznan for kun 613,-


4 dage i Poznan, Polen for kun 613,- per person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med god beliggenhed!

Polens 5. største by har meget at byde på! – Først og fremmest den gamle markedsplads med de smukke, historiske og pastelfarvede huse og snævre gyder der er spækket med billige restauranter og cafeer, men byen byder også på moderne shoppingcentre og flotte hoteller.

 

Se tilbuddet til poznan her:

 

Bemærk: For blot 11,- mere kan der rejses i påskeferien. Se mere i prisoversigten. Hvis du bruger en mobiltelefon, viser Momondo prisen for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Polen her:

 

SE ALLE TILBUD TIL polen HER
AprilMaj

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 9. – 12. apr 2020 (3 nætter)
HOTEL317,-
FLY307,-
I ALT624,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 634,- for to personer, hvilket er 317,- pr. person. Bruger du en mobiltelefon viser Momondo prisen for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

Billund: 16. – 19. apr 2020 (3 nætter)
HOTEL346,-
FLY267,-
I ALT613,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 692,- for to personer, hvilket er 346,- pr. person. Bruger du en mobiltelefon viser Momondo prisen for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Expolis Residence – Rooms & Apartments, der bedømmes fantastisk og ligger med god beliggenhed i Poznan.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM120 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra Billund til Poznan i april og maj. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 16. – 19. april 2020.

 

Fra Billund


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i Poznan og bestil nemt på GetYourGuide her:


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det koster kun 107,- (54,- pr. person) for 4 dage.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365