Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Golden Sands for kun 2.095,-


15 dage i Golden Sands for kun 2.095,- pr. person. inkl. fly og hotel med morgenmad!

Skal din ferie stå på afslappende dage ved stranden og hyggelige aftener i byen, så er Golden Sands et godt bud. Her finder du alt til den perfekte badeferie. Stranden i Golden Sands strækker sig 4 kilometer langs kysten og er kendt som værende Sortehavskysten – ja, måske Europas flotteste badestrand. Stranden er dækket af fint, lyst sand som er perfekt til at bygge sandslotte af. Her kan lejes solsenge og parasoller, og da her kun bliver langsom dybt, er stranden særdeles velegnet til børnefamilier.

 

se tilbuddet med Afrejse i maj 2020

ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Der er mange alternative afrejsedatoer til Bulgarien. Se rejsebureauernes øvrige tilbud igennem på prissammenligningssiden travelmarket.dk

 

SE andre TILBUD til bulgarien HER
MajJuni
JuliAugust

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 18. maj – 1. jun (14 nætter)
Pris2.095,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel Perla, der ligger i grønne omgivelser i den øvre del af Golden Sands og har et poolområde der udover en almindelig pool råder over børnepool og poolbar. Hotellet ligger i gåafstand til både strand og centrum i Golden Sands og inkluderer morgenmad.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet all inclusive tilbud fra København til Golden Sands med rejsedatoerne 18. maj – 1. juni 2020:

 

Fra København


TRANSPORT

 

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365