Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage i New York for kun 4.162,-


6 dage i New York for kun 4.162,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel lige ved Times Square!

Tilbring en fantastisk tur til byen der aldrig sover under black friday og oplev de vanvittige tilbud dagen fører med sig. Besøg også de mange storslåede seværdigheder, tag på shoppingtur, se et Broadway show eller oplev et af byens sportshold i Madison Square Garden. Oplevelserne står i kø i New York og byen rummer utallige muligheder.

 

SE det gode TILBUD til New York HER:
København
Fra_Billund 
Fra_Aalborg 

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den billigste pris.


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde andre tilbud til New York  på prissammenligningssiden travelmarket.dk

 

SE tilbud på pakkerejser her
JanuarFebruar
MartsApril

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 5. – 10. mar 20 (5 nætter)
HOTEL2.205,-
FLY1.957,-
I ALT4.162,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.410,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 2.205,- per person. Heraf er 765,- resortgebyr der skal betales på hotellet. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

 

Billund: 5. – 10. mar 20 (5 nætter)
HOTEL2.205,-
FLY2.350,-
I ALT4.555,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.410,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 2.205,- per person. Heraf er 765,- resortgebyr der skal betales på stedet. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den billigste pris.

 

Aalborg: 19. – 23. feb 20 (4 nætter)
HOTEL1.287,-
FLY2.394,-
I ALT3.681,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.410,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 2.205,- per person. Heraf er 765,- resortgebyr der skal betales på stedet. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den billigste pris.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring New York. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Amsterdam Court Hotel, der ligger tæt på Times Square og modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster.

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den billigste pris. Bemærk også at der kommer et resortgebyr på 153,- pr. nat, der skal betales på hotellet. Det er medregnet i ovenstående priser.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige billetter fra København, Billund og Aalborg til New York fra 5. – 10. marts 2020

 

Fra København

 

Fra Billund

 

Fra AalborgForsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Rejs aldrig til USA uden en rejseforsikring!


Transport

 

Transport fra lufthavnen koster ca. 200,- t/r med shuttlebus. Alternativt kan der tages en taxa eller evt. lejes en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365