Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage på Phi Phi for kun 3.997,-


14 dage på Phi Phi for kun 3.997,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med skøn beliggenhed!

Phi Phi-øerne er nogle af Thailands smukkeste øer med fantastiske klippeformationer, helt kridhvide strande og krystalklart vand. Phi Phi er et tropisk paradis, der ligger ud fra den thailandske vestkyst mellem Krabi og Phuket. Øerne har flere glimrende snorkle- og dykkersteder og lokker med et farverigt undervandsliv.

 

Se tilbud på fly og hotel her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 6. – 20. maj 2020
HOTEL856,-
FLY3.141,-
I ALT3.997,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris på hotellet er 1.712,- for 2 personer i et dobbeltværelse. Det er 856,- per person. Brug rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Phi Phi Palms Residence, der tilbyder god beliggenhed tæt på stranden og pæne værelser. Vi har brugt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København har vi på momondo fundet tilbud på fly til Krabi:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Koh Phi Phi kan kun nås med båd. Du kan sejle til Koh Phi Phi fra  fra Krabi og der går mange både dertil. Turen tager ca. 1.5 time.

Transport er meget billigt i Thailand og Krabi provinsen har et godt og velfungerende lokalt transportsystem.


Vaccination

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365