Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Stuttgart for kun 448,-


3 dage i Stuttgart for kun 448,- inkl. fly og 3-stjernet hotel nær Porsche-museet!

Stuttgart er en multikulturel legeplads, hvor kunst, kultur og gastronomi fra hele verden smelter sammen.  Det kringlede net af gågader i centrum med vinstuer, vintagebutikker og kulinariske oplevelser emmer af bohemestemning. Byens barokke bygninger og grønne oaser står i stærk kontrast til det übermoderne Mercedes-Benz Museum, og I kan gå på mærkevarejagt til spotpris i outletcentret Metzingen lidt uden for Stuttgart.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 

Bemærk at Momondo på en mobiltelefon og tablet viser den samlede pris for to personer. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 24 – 26. jan 20 (2 nætter)
HOTEL310,-
FLY138,-
I ALT448,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 620,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 310,- pr person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Achat Comfort Stuttgart, der modtager gode bedømmelser og har en god beliggenhed nær Porsche museet. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Stuttgart i september måned. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 24. – 26. januar 2020.

Der er mange alternative datoer til samme eller næsten samme billige priser. Typisk med udrejse mandag, torsdag eller fredag og hjemrejse mandag, onsdag eller søndag.

 

Fra København


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og oplevelser i Stuttgart og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det er billigt at leje en bil i Stuttgart. Det koster kun 220,- (110,- pr. person) for 3 dage.

SE MERE HER

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm.  Håndbage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365