Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Gambia for kun 3.699,-


15 dage i Gambia for kun 3.699,- inkl. fly og godt bedømt hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Det lille afrikanske land Gambia byder på mange oplevelser og kilometerlange strande ud til Atlanterhavet. I Gambia finder I en spændende blanding af naturoplevelser, lækker lokal mad og masser af sol. Nyd det trygge og afslappede liv på stranden og tag f.eks. på en sejltur langs Gambiafloden, der giver masser af frugtbar og smuk natur.

 

Se tilbuddet med afrejse i Marts her:

 

Annonce


Prisoversigt

 

KØBENHAVN: 2. – 16. mar 20 (14 NÆTTER)
I ALT3.699,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet African Village, der ligger på en bakke oven for havet i området Bakau. Hotellet er et ældre og slidt hotel, der består af værelsesbygninger og hytter spredt i en stor have. African Village har et lille poolområde med pool, liggestole og poolbar. I forbindelse med a la carte-restauranten findes en terrasse med skøn udsigt over havet. Uden for hotellet findes et lokalt marked med frugt- og grøntsager.Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et tilbud fra København til Gambia med rejsedatoerne 2. – 16. marts 2020:

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365