Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Rom for kun 595,-


4 dage i Rom for kun 595,- per person inkl. fly og fantastisk bedømt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Rom er en fascinerende og forførende by. Italiens pulserende hovedstad er en af Europas mest storslåede byer med en enestående kulturarv. Besøg alle de imponerende seværdigheder, nyd maden på de eminente restauranter og oplev den særlige romerske stemning og charme.

 

SE det gode TILBUD til rom HER:

 

Bemærk: Hvis du bruger en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig på både fly og hotel. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Annonce


Andre tilbud

Hvis du i stedet foretrækker en pakkerejse, kan du på prissammenligninggsiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Rom her:

 

SE pakkerejser til rom HER
DecemberJanuar
FebruarMarts

Prisoversigt

 

København: 5. – 8. feb 20 (4 nætter)
HOTEL337,-
FLY258,-
I ALT595,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 673,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 337,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini, der er 3-stjernet og bedømmes som værende fantastisk af de tidligere gæster. Hotellet har en god beliggenhed nær Roms hovedbanegård. Se mere til hotellet her:

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Annonce


Fly: direkte

 

På Momondo har vi fundet billige fly fra København til Rom med rejsedatoerne 5. – 8. feb 2020

 

Fra København

 


TURE og oplevelser

Der findes mange oplevelser i Rom. De kan nemt bestilles på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel har en beliggenhed lige ved Roms hovedbanegård og det er derfor meget velegnet til at benytte offentlig transport til/fra lufthavnen.

Lej alternativt en bil, som du kan finde her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm.  Håndbage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365