Vi finder de bedste rejsetilbud

20 dages rundrejse i Kina for kun 3.861,- inkl. fly og alle hoteller!


20 dages rundrejse i Kina for kun 3.861,- inkl. fly og alle hoteller!

Oplev både det traditionelle Kina i historiske gamle byer og det pulserende liv i metropolerne på denne fantastiske rundrejse i det dragende land. Kina er et skatkammer af historiske seværdigheder og kulturelle rigdomme. Landet har i århundreder fascineret hele verden som et fjernt og mystisk land og Riget i Midten byder på nogle af verdens allerstørste rejseoplevelser.

Turen går fra Danmark til Beijing og igennem Kina til Shanghai, hvorfra der flyves retur til Danmark. Prisen er inkl. fly og hoteller undervejs.

Se de billige fly til kina her
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Hoteller / RUTE

Beijing 25. – 29. april 2020

Kinas spændende hovedstad Beijing er en unik rejseoplevelse. Oplev de mange gamle kinesiske traditioner og kulturskatte på nærmeste hold. Besøg verdensberømte historiske seværdigheder som Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By, Sommerpaladset og Den Himmelske Fredsplads.

Se hotellet i Beijing her:


Pingyao 29. april – 2. maj 2020

Når du ankommer til Pingyao og bevæger dig igennem de små gader med de traditionelle kinesiske huse er det som at træde ind i en tidslomme. Pingyao er en lille by hvis historie går hele 2700 år tilbage. Pingyao er den mest velbevarede by i Kina og byens arkitektur og stemning giver dig lov til at se, føle og røre det gamle, originale og autentiske Kina. Rundt om byen strækker sig en 6 kilometer lang bymur. Pingyao er en fascinerende oplevelse, som I ikke må gå glip af på jeres tur til Kina.

Se hotellet i Pingyao her:

 


Xian 2. – 6. Maj 2020

Xian er Kinas vugge og stedet, hvor dynastierne som vi kender dem opstod. Xian er også hjemsted for den verdensberømte Terracottahær.  Hæren er et arkæologisk fund på ca. 15.000 udgravede terrakottamodeller af soldater og heste i fuld størrelse, placeret i militær formation. En unik og overvældende attraktion.

Mens I er i Xian skal I unde jer selv en fascinerende cykeltur på bymuren. Her får I et fantastisk skue ud over byen.

Se hotellet i Xian her: Brug rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com


Luoyang 6. – 8. Maj 2020

Luoyang var kinesisk hovedstad for 13 skiftende dynastier i en periode på over 1.000 år indtil år 937 e.kr.  Syd for Luoyang kan man opleve noget af det flotteste buddhistiske grottekunst, der findes i Kina. Longmen Grotternes mere end 100.000 tegninger/malerier og enorme statuer pryder de over 2.300 små og store skulpturer, der er hugget i klipperne langs Yi floden

Se hotellet i Luoyang her:

 


Nanjing 8.- 10. maj 2020

Nanjing har i flere omgange været hovedstad i Kina og byen tilbyder et væld af interessante seværdigheder. Nanjing blev i 1937 udsat for et bombardement fra Japan og en stor massakre på civilbefolkningen, kendt som Nanjing-massakren. Besøg det overvældende museum til ære for ofrene. Nanjing er en meget imødekommende by og du finder mange herlige spisesteder og spændende butikker.

Se hotellet i Nanjing her:


Shanghai 10.  – 14. maj 2020

Shanghai er Orientens Manhattan. Her finder I alt hvad I ønsker – og mere til. Kinesiske templer og haver fra Ming-dynastiet står side om side med skyskrabere og shoppingcentre. Hele byen vibrerer af følelsen af at intet er umuligt. Indbyggerne konkurrerer konstant om at have den højeste bygning, den bedste udsigt eller de smukkeste gågader. Nye butikker, restauranter og natklubber skyder op som svampe fra jorden. En spændende storby!

Se hotellet i Shanghai her:


Prisoversigt

 

Hoteller/RUTE: 25. apr – 14. maj 2020
BY OG DATOPRISLINK
BEIJING

(25. – 29. apr)

288,-
PINGYAO

(29. april – 2. maj)

135,-
XIAN

(2. – 6. maj)

234,-
LUOYANG

(6. – 8. maj)

106,-
NANJING

(8. – 10. maj)

127,-
SHANGHAI

(10.  – 14. maj)

259,-
I ALT FOR HOTELLER1.149,-Pris pr. person ved 2 personer

 

København: 25. apr – 14. maj 2020
HOTELLER1.149,-Se hoteller herover
FLY2.712,-
I ALT3.861,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund: 25. apr – 14. maj 2020
HOTELLER1.149,-Se hoteller herover
FLY3.555,-
I ALT4.704,-Pris pr. person ved 2 personer

 
Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Kina fra København og Billund:

Fra København til Beijing d. 24. april 2020 og hjem fra Shanghai til København d. 14, maj 2020.

Bemærk at flyet lander i Beijing 25. april 2020.

 

Fra Billund til Beijing d. 24. april 2020 og hjem fra Shanghai til København d. 14, maj 2020.

Bemærk at flyet lander i Beijing 25. april 2020.


 Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Det er billigt at tage bus, tog og taxi i Kina. Bus koster omkring 1 krone, tog omkring 2-4 kroner og taxi ofte mellem 9-30 kroner. I taxi skal man dog være opmærksom på at taxachaufføren (særligt ved lufthavnen) ofte vil prøve at aftale pris i stedet for at bruge taxameteret. Dette er ofte et forsøg på at snyde og give en langt højere pris end taxameteret ville vise, så sig enten nej eller sig en langt lavere pris end han siger, og så vil han som oftest opgive og slå taxameteret til

Sørg for at være i god tid med billetter, pas og visum. Det er forholdsvist nemt og hurtigt at få visum til Kina hvis man har alle de nødvendige papirer i orden. Husk at alle felter i ansøgningen skal være udfyldte og alle dokumenter skal med i ansøgningen, fordi hvis noget mangler kan ansøgningen godt få lov at ligge længe og vente.

Klik her for yderligere information om Transport i Kina


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Der er flere alternative fly til nærmest samme pris som ovenstående.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365