Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges skiferie i Les Orres, Frankrig for kun 1.249,-


1 uges skiferie i Les Orres, Frankrig for kun 1.249,- inkl. godt 3-stjernet hotel og liftkort eller 2.669,- inkl. fly med bagage, billeje, godt 3-stjernet hotel, liftkort, ski og støvler!

I Les Orres er der ca. 300 solskinsdage om året, hvilket gør den til en af de mest solskinsrige skisportsdestinationer i Frankrig. Snesikkerheden på de 100 km piste er dog stadig høj på grund af de mange snekanoner. Fra Les Orres har du desuden den skønneste udsigt ned til Durance-dalen. Er du til kør selv, skal du blot vælge “Vis hotel”.

 

SE TILBUD PÅ FLY, HOTEL og bil HER:

 

Bemærk: På en mobiltelefon viser Momondo den samlede pris for 2 personer!

Annonce


ANDRE TILBUD

Vil du se på alternative skirejser, så kan du se verdens bedste skirejsearrangørs udbud her. Sunweb har for 5. gang i træk vundet den prestigefyldte pris ved World Ski Awards.

 

SE TILBUD PÅ Skirejser HER
JanuarFebruar
MartsApril

Prisoversigt

 

Kør selv: 28. mar – 4. apr 20 (7 nætter)
PRIS1.249,-

 

København: 28. mar – 4. apr 20 (7 nætter)
HOTEL & SKI1.697,-
FLY & BAGAGE697,-
BIL275,-
I ALT2.669,-Pris pr. person ved 4 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det godt bedømte 3-stjernede “Résidence Le Parc des Airelles” der ligger i gåafstand til skiliften og centrum. Lejlighederne har plads til op til 10 personer og der er bl.a. swimmingpool på hotellet. Prisen er inkl. liftkort.

Prisen er går helt ned til 1.144,- (ved 10 personer) op til 1.664,- (ved 2 personer) – Ved turen med fly og bil har vi medregnet leje af ski, stave og støvler som koster 448,-Fly

 

På momondo har vi fundet direkte billetter fra København til Marseille for kun 319,- ved rejsedatoerne 28. marts – 4. april 2020.

Vi har medregnet 378,- i bagage i prisen. For at opnå denne pris skal der bestilles hos Ryanair. Skal du ikke bruge bagage er Bravofly billigst.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

I Marseille lufthavn kan der lejes en bil for kun 1.098,- (275,- pr. person) for 1 uge. Bilen kan bestilles her:

Køreturen fra Marseille til Les Orres tager ca. 2 timer.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer. Man kan sagtens rejse færre/flere voksne og eller med børn.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365