Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Milano for kun 696,-


4 dage i Milano for kun 696,- per person inkl. fly, leje af bil og 4-stjernet hotel med morgenmad!

Milano er Italiens næststørste by og verdenskendt for mode og design. Besøg byens hippe kvarterer hvor modebutikkerne og hyggelige kaffebarer står i kø. Nyd også den smukke domkirke og gå en tur i de gamle snoede stræder, hvor du vil opleve ægte italiensk stemning, kultur og traditioner.

SE DET GODE TILBUD til Milano HER:
FlyHotelBil

Bemærk: Momondo viser den samlede pris for 2 personer på mobiltelefon. Vi har til hotellet anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com.

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. – 20. jan 2020

HOTEL420,-
FLY224,-
BIL52,-
I ALT696,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 840,- for 2 personer i et dobbeltværelse. Det er 420,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com. Prisen for bilen er i alt 103,- (52,- per person)

 


Hotel

Idea Hotel er et moderne hotel, der byder på gratis shuttletransport til metrostationen San Siro M5 efter anmodning. Hotellet har også parkeringsplads. Samtlige værelser har LCD-tv med satellit. Der er bløde dyner og 2 puder per seng. Yderligere faciliteter omfatter skrivebord og minibar. Hver morgen serveres frisklavet morgenbuffet. Restauranten specialiserer sig i klassiske italienske retter.

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.comFly

 

På Momondo har vi fundet billige fly til Milano fra København.  Bemærk, at Momondo viser flyprisen for to personer, når du bruger en mobiltelefon.

Fra København med direkte fly 17. – 20. jan 2020:

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Det er billigt at leje en bil. Se mere her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365