Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Samos for kun 3.091,-


15 dage på Samos for kun 3.091,- pr. person inkl. fly og godt lejlighedshotel med pool!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

Se tilbud i maj her

 


Prisoversigt

 

københavn:  23. maj – 6. jun 2020 (14 nætter)
Pris3.091,-

 


Hotel

Aspres ligger i rolige og naturskønne omgivelser i gåafstand til restauranter, taverner, butikker og caféer. Det lækre poolområde bliver hurtigt hotellets samlingspunkt. De enkle, men funktionelle lejligheder med balkon eller terrasse er forskelligt indrettede. Nærmeste supermarked ligger blot en kort gåtur væk fra hotellet.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Samos med rejsedatoerne 23. maj – 6. jun 2020

Fra Billund


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365