Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Kijev og Tjernobyl for kun 1.510,-


4 dages forlænget weekend i Kijev og Tjernobyl for kun 1.510,- pr. person inkl. direkte fly, 3-stjernet hotel og 1-dags tur til Tjernobyl med guide!

Kijev er både hovedstaden og den største by i Ukraine. Byen er et vigtigt center for industri, videnskab, uddannelse og kultur i Østeuropa og huser flere verdenskendte historiske monumenter.

Ca. 1,5 times kørsel fra Kijev ligger Tjernobyl, der i april 1986 blev ramt af en tragedie da reaktor nummer fire på atomkraftværket ved byen eksploderede. Ved eksplosionen blev mere end 400 gange så meget radioaktiv forurening udløst som ved atombomben over Hiroshima i 1945.

Tjernobyl-ulykken er til dato verdens største atomulykke, men i dag 33 år efter ulykken vil man ifølge ukrainske myndigheder under et besøg ved værket kun blive udsat for omtrent lige så meget radioaktiv stråling, som på en lang flyvetur, hvorfor de altså ikke mener, at det er farligt. Man skal dog følge guidernes instruktioner og undlade at samle ting op.

 

SE TILBUddet til Kijev HER:
København
Fra_Billund

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Husk også at Momondo viser prisen for to personer på mobiltelefonen. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris på hotellet.


1-dags tur til tjernobyl

På Getyourguide kan der nemt og billigt bestilles 1-dags ture fra Kijev til Tjernobyl. Der er flere at vælge imellem og fælles for dem alle er at de modtager rigtig gode anmeldelser.


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Ukraine her:

 

SE PAKKEREJSER TIL Ukraine HER
JanuarFebruarMarts
AprilMajJuni
Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 21. – 24. feb 20 (3 nætter)
HOTEL401,-
TUR671,-
FLY438,-
I ALT1.510,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 801,- for to personer, hvilket er 401,- pr. person.

 

København: 21. – 24. feb 20 (3 nætter)
HOTEL401,-
TUR671,-
FLY678,-
I ALT1.750,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 801,- for to personer, hvilket er 401,- pr. person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Black Sea Hotel, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster. Hotellet tilbyder bl.a. gratis wifi og god beliggenhed.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris på hotellet.Fly

 

På henholdsvis momondo og prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige fly fra København og Billund til Kijev i februar 2020. Der er dog flere alternative datoer til samme pris i perioden januar til marts 2020:

 

Fra Billund den 21. – 24. februar 2020:

 

Fra København den 21. – 24. februar 2020:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2021 Rejs365