Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Pisa for kun 760,-


4 dage i Pisa for kun 760,- inkl. direkte fly, leje af bil og 3-stjernet hotel i hjertet af byen!

Pisa er en af Italiens ældste og mest spændende byer med en dejlig beliggenhed i Toscana. Det er en unik oplevelse at besøge Pisa og se det verdensberømte skæve tårn. Piazza dei Miracoli, hvor tårnet står er på Unescos verdensarvliste, og hjemsted for nogle af de helligste og mest skattede steder i Italien. Pisa byder på mad og drikke i verdensklasse og et bredt udbud af shopping. Kun ca. 15 minutters kørsel fra byen kan I nyde dejlige strande med fint badevand.

Se det gode tilbud til Pisa her:
FlyHotelBil

Bemærk: Bruger du en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for to personer.


Prisoversigt

 

BILLUND: 29. mar – 1. apr 2020 (3 nætter)
HOTEL411,-
FLY326,-
BIL23,-
I ALT760,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 822,- for 2 personer i et dobbeltværelse. Det giver 411,- per person. Bilen kan lejes for blot 45,- kr, hvilket giver 23 kr per person. 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede 5 Keys, der modtager gode anmeldelser fra gæsterne og ligger lige i hjertet af Pisa.Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra Billund til Pisa med rejsedatoerne 29. mar – 1. apr 2020:

Fra Billund


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365